За Бойко Рашков, почитателите на Путин и един евентуален преврат


Според Бойко Рашков МВР било поело ангажимент към руското посолство, да пази Паметника на съветската армия. Като се сетя за тоталитарното му минало обаче, то това едва ли би представлявало някаква новина. Оставка, руски подлизурко, оставка, бих му казал с чисто сърце, ако го срещна нейде из софийските улици!

Няма ли най-накрая, след 30 години, да бъде назначен за министър на вътрешното министерство някой човек с топки, който да го разформирова и да го основе на ново без русофили, фашисти, тиранофили и обикновени мафиоти там?! Най-вече мафиоти...

Така като се замисля, същото трябва да се случи и с пропитата от путинофили и тиранолюбци Българска армия, която от година на година бълва бивши генерали в политическия живот на Родината ни. Генерали, развяващи знамето на путинизма и на един азиатски поглед към света, който няма нищо общо със Свободата. Най-интересното е обаче, че те разкриват фашистките си пристрастия едва след като се уволнят от българската натовска армия, а не докато са били в нея. До тогава те са мълчали! Което пък ни навежда на въпроса: Колко от този сорт азиатци са останали в българската войска? По мои сведения -ужасно много. Подозирам, че мълчат и чакат да дойдат руснаците. Тогава, предполагам, че в България ще преживеем нов 9-ти септември.

Лошото е, че никое българско правителство явно няма да се наеме с тези тежки реформи във силовите ни министерства и те ще си останат все така развъдници на тоталитаризъм, русофилия и организирана престъпност... Защото политиците ги е страх да посегнат там, където по негласно споразумение не трябва да пипат, за да останат живи.

А и помнете едно: До сега в България щеше да има русофилски преврат, ако не бяхме в НАТО и ЕС. Това не пречи обаче силоваците да го направят, ако утре Путин стовари десант във Варна от една рота например. Сънищата му, които не се сбъднаха в Украйна, може да се сбъднат тук, в „европейска“ България, а ние за пореден път в историята ще вземем страната на тиранията и милитаризма...

Ю. Александров

Коментари