Бойкот на олимпиадата в комунистически Пекин



Крайно време е българското правителство да признае единствената свободна китайска държава -Република Китай (наричана днес накратко Тайван). Защото единствените представители на китайския народ могат да бъдат само държавници избрани посредством свободни и многопартийни избори, а не назначени от комунистическите сатрапи, каквито са ония в т.нар. Китайска народна република. И тук броят на населението не би трябвало да има никакво значение. До 1971 г. именно Република Китай е единствен представител на китайския народ в ООН и постоянен член на Съвета за сигурност, когато за срам на цялата международна общност, мястото ѝ е предадено на китайските комунисти от континента.

А, забравих. Необходим е тотален бойкот на Зимните олимпийски игри в Пекин и онези спортисти, които отидат там, заслужават само и единствено позор, докато в това време китайските комунисти извършват геноцид над хората от уйгурски, тибетски и монголски произход, премахват свободите на китайците в Хонконг и въобще навред из тази иначе красива страна. Та дори отвличат собствени спортисти. Тази олимпиада започва да ми прилича на друга една позорна олимпиада през 1936 г.

Моят принос към бойкота, ще бъде под формата на пълен отказ да гледам излъчванията по телевизиите на тази предварително девалвирана олимпиада, чрез която китайските комунисти се опитват да легализират отвратителните си престъпления спрямо собствените си граждани, някои от които са зорлем присъединени към тази тоталитарна и човеконенавистна Империя.


Ю. Александров

Коментари