Десет причини поради които един главен прокурор е откровен психопат


„Аз съм инструмент, с който Господ прави нещата, които смята за правилни“!!!

Чудя се, да се смея ли или да пророня последните сълзи над гроба на човечеството? Не, това не е цитат от някоя свещена книга, нито пък част от проповед на някой заклет верски фундаменталист, нито пък последните думи на някой откачен атентатор самоубиец. Не, дори не е и част от някаква смахната холивудска или боливудска нещастна комедия... Това са думи на главния прокурор в една светска и правова държава в Европа.

Отдавна подозирам, че този прокурор има проблеми на психическо, та дори и на ментално ниво, следейки неговите прояви в последните месеци, та дори и години. Но никога не съм предполагал, че той ще рискува толкова много, че някой ден да се разкрие, колко всъщност луд е той. Явно разтревожен, че вирусът го измества от новините в последния месец, спирайки победното му шествие из медиите, „човекът“ почна да се изпуска и да си казва наистина това, което мисли.

Така де... Поставете една нестабилна личност с току що получена безгранична власт под напрежение, после игнорирайте нарочно егото му, смейте му се пред всички познати по разни медии, правете карикатури с него, отстоявайте това, което е нормално и ще видите накрая, как той сам ще започне да откровенничи и да се позовава на Господ, търсейки неистово одобрение сред най-маргиналните и необразовани групи, понеже другите така или иначе са го идентифицирали отдавна като откровено луд за връзване :)

В тоя ред на мисли аз бих попитал: Може ли тая малка страна в Европа да си позволи психопат за главен прокурор с неговите неприятни особености:

1. Отмъстителен е.
2. Парадира с властта.
3. Използва властта.
4. Патологичен лъжец е.
5. Нагъл е.
6. Не знае, къде се намира точно границата на доброто възпитание.
7. Не знае що е елементарен морал.
8. Не знае що е милост.
9. Посича наред съперниците си по пътя нагоре в „кариерата“...
10. Вярва, че е инструмент в ръцете на някаква невидима сила.

Юрий Александров
https://gledam.blogspot.com/





Коментари

Публикуване на коментар