За Иван Гешев и превзетата Държава

С тия подкрепи от разни „трудови“ колективи навред из страната за кандидата (единствен) за главен прокурор замязахме отново на комунистическа България. С тая разлика, че тогава робите „подкрепяха“ зорлем и под заплахи „избраника“ си, но после псуваха управляващите масово по закътани маси на масово шише ракия. Днес съвременните роби толкова ги е страх за мижавите им, но доходоносни службици, че никой не смее да се обади нАпреки, на Властта, а заплахите още са си в сила.


По онова време от заводи, фабрики, ТКЗС-та и паланки непрестанно се носеха „единодушно“ гласувани декларации за подкрепа на посочените предварително от режима Правилни хора за правилната длъжност -като почнеш от кмет, минеш през партиен секретар, та стигнеш до народен представител, но дори и комунистите не са си позволявали да включат в тоя цирк държавните репресивни органи. Щото някак си си бяха техни... Днес обаче това го правят точно тия, от които би трябвало да очакваме поне някакъв зачатък на независимост в една честна държава, в която разделението на властите е факт. Не го правят! Защото вече не им дреме! Държавата и народът са превзети, а те могат явно да си правят, каквото си искат.

Бързат, кой да обяви първи лакейството си и да засвидетелства обичта си пред бъдещия избраник, който (както и тогава) вече го знаем предварително. То не бяха СДВР-та, прокурори, следователи, мижитурки...

И ако случайно до сега сте се чудели, къде по-точно Мафията е пробила Държавата, само вижте, кои държавни институции подкрепят Иван Гешев. Тогава ще разберете, че България наистина е една превзета държава, в която всичко вече е загубено за онези, които искат да живеят свободно.

Освен, ако Картаген наистина не бъде разрушен...

Юрий Александров
https://gledam.blogspot.com/


Коментари