Гей парадът и провинциалният вой срещу него

Не мога да разбера ежегодният вой, който настава преди и около гей парада. Сякаш всички бързат задължително да се обявят публично, че не са „обратни“ и в този си стремеж се превръщат в нещо, като провинциални карикатури. Ако могат, разбира се, да се видят отстрани, де :)

Тук, на Изток, някак е традиционно да покажеш задължително, че не харесваш това „мероприятие“, което пък автоматично те издига в очите на околните, като някакъв своего рода мъжкар, мачо и идеал на всяка малоумна чалгаджийка. Спокойно бе хора, никой няма да ви помисли за гейове, ако не сте се разписали, като врагове на „гейщините“ :) Защото имам чувството, че в България една от най-големите обиди си остава, ако някой те нарече „педераст“.

Един път в годината просто тези хора напомнят, че не са равнопоставени в законов и даже морален смисъл с останалите „нормални“. Не могат да сключват брак, да отглеждат деца, не могат да показват обичта си един към друг на обществени места, без някой питекантроп да извие на умряло.

Хомосексуализмът пък е неизменна част от човешкото развитие от хиляди години насам, колкото и това да ви звучи невероятно. Присъства и в природата, което пък ни връща още стотици хиляди години назад. Не сте вие първите, които възнегодуват от това. Правели са го още вашите средновековни прадеди, когато изгаряха подобни хора, убиваха ги с камъни, отлъчваха ги, затваряха ги. И няма да сте последните...

Всъщност дори не се интересувам, дали някакви хора с нетрадиционна сексуална ориентация са излезли по улиците да празнуват. Притесняват ме онези, които си мислят, че са носителите на някакъв вечен средновековен морал, който трябва да бъде наложен на всички ни. А от това до тоталитаризма има само една крачка.

Юрий Александров

Коментари

  1. маамкаму, щто съ праиш на калинка..срама нямаш.
    тази„проблема“ се инспирира по полит. и мн. др.тайни причини..накрая, ще останете само гладни кучета, вързани в тоз нет...
    язък за такива като нас..
    юлия п.т..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За наличието на някакви политически причини при преиграването с този парад съм склонен да се съглася. Но това е по-скоро заради чисто глупавата политическа коректност, която цари в Свободния свят от десетилетия. Но тя се опитва да се налага във всички сфери на животът, посредством малоумни агитатори, не само чрез хомо обществата. Скоро писах по този въпрос. Тайни причини?! Сигурно ще кажеш, че е и заговор има някакъв... Знам ли :)

      Изтриване
  2. Рускогейските кремълоиди както винаги се събраха пред паметника на съветската армия и оттам потеглиха из столицата. Тъжно, но факт- в Русия вече 2 000 000 руснаци са псовисали от СПИН и това се дължи на факта, че руснаците много си падат по педерастията. Та и у нас рускогейските кремълоиди, русофилистиците изобщо, си личат най- вече по това, че организират тези гей- паради.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Апостоле, мъча се, но не мога да те разбера, какво казваш. Явно сивото вещество не ми стига :)

      Изтриване
  3. Супер текст, за съжаление точно тия, за които пишеш нямат достатъчно мозък, за да го разберат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за оценката. Страхувам се обаче, че много от тях си имат доста мозък, просто не могат да се отърсят от предразсъдъци наслоявани в продължения на хилядолетия. Дори и съзнателно не полагат усилия, да го направят.

      Изтриване
  4. не е верно, тези които четат тук, разбират мн.добре,къде е тънката граница.затова и автора мълчи като..пу..пу,да спра дотук..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ъъъ, тоя блог не е единственото ми занимание, нито пък прекарвам цялото си време в нета. Обаче споко! Днес втори отговор получаваш от мен :)

      Изтриване
  5. Нямам нищо па не против гейовете и комунистите, стига да не настояват и аз да живея според техните разбирания.

    ОтговорИзтриване
  6. Аз пък не мога да разбера гей-парада. Защо някои толкова искат да демонстрират къде си го слагат. Не, парадът не е за права! Някога парадите можое да са били за излизане "на светло", но днес това си е ходене гол по улицата. Забележително е, че в страните с най-добре защитени права на гейовете, парадите са най-многолюдни. Какво повече искат? Искат. Голи, по прашки, с мрежесто бельо и с каишки.
    Не разбирам, такива като Юрий Александров, правят ли се на глупави, или просто... искат.
    Демокрацията се изражда в непрекъснато искане на едни от другите. Имаш право да говориш, говориш. За още и още права. Още и още искания. Вече не може да не те харесвам. Не може да не преподаваш на детето ми новата "сексуална култура". Искаш децата ми. Искаш да влизаш в момичешките съблекални. Махаш табелките, вече съблекалните са общи. Няма полове. Затова, влизаш при момичетата, и гледаш как се събличат. Не, недей да отричаш, лъжлив педал! Защото всичко това се случва, не е плод на болно въображение. Плод на твоето искане за още права е. Искаш децата безполови, объркани, "пробващи" - дали пък случайно не са като теб. И който "пробва", после така и не успява да разбере какъв е.
    Искаш.
    А би трябвало да погледнеш в историята. Имали сте и други звездни моменти. След което на хората им е писвало от вашата ненормалщина и ви почват.
    Ако можехте да чуете... ние се борехме за вашите права, когато падаше комунизмът. Спрете се! Вашият бяс е самоубийствен! Вие сте като стадото прасета в Библията: сурнали се по наклона, всичките да се издавят.
    Когато ви почнат онези з вилите, аз ще съм на ваша страна, но ще сме малко. Вие отвратихте всички.

    ОтговорИзтриване
  7. "Хомосексуализмът пък е неизменна част от човешкото развитие от хиляди години насам, колкото и това да ви звучи невероятно"
    Това са глупости хомосексуализма с нищо не допринася за развитието на човечеството ама по никакъв начин само води упадък ако някои иска да спи със същия пол да си спи но това не трябва да се пропагандира като нещо нормално просто защото хомосексуализма няма бъдеще а и геьовете са доста коплексирани с това желание вечно да са център на внимание и определено са ултра хетерофоби пълни с омраза към останалия свят доста налудничав текст.

    ОтговорИзтриване
  8. Личността, написала статията, е избрала доброволно да бъде морален изрод без поколение. Законът отдавна не преследва такива. Но да приемеш неговия гнусен псевдоморал, че извратеността трябва да се толерира с паради, грозни зрелища и "особени" права, че на такива хомосексуални двойки трябва да бъдат разрешени бракове и отглеждането на деца наистина троши тъпомера! Най-малкото, защото децата , отгледани от такива извратени семейства ще бъдат морални уроди като автора - погледнете Скандинавия и се насладете на Столтенберг!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен07 юни, 2019 13:04

    Почва се като гепиш сладоледа от еъцете на дете. В случая дъгата. После му пробутваш разни неща и то ги поглъюа, защото си мисли, че като стане по-бързо възрастен ще е по-добре. И накрая стигаш до Folsom Street Fair. Гугълнете си го сами ако нищо не ви говори. Но е 18+... и е NSW. То и за мозъка не е безопасно. И както каза някой по-нагоре - не ме е еня, кой-какъв е. Но когато натрапчиво ти налагат някакви техни си разбирания по крещящ и неприятен за околните начин, колко трябва да си прост, за да не разбереш, че ще има реакция. Или това е целта? Някой да изперка и после да реват колко са онеправдани.

    ОтговорИзтриване
  10. За мен също няма значение кой, къде и с кого си ляга. Дали ще има брак и с кого ще е сключен, но какво означава да гледат деца. Ами нека "нежната" половинка от една "мъжка" двойка :) да износи едно дете, нека да го роди и в крайна сметка да си го отгледат. Същото важи и дамите с еднополова ориентация, макар там да е по-лесно. Прекалено агресивни станаха и нещата им отдавна минаха границите на "Един път в годината просто тези хора напомнят, че не са равнопоставени..."

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен09 юни, 2019 13:40

    като искат деца да си родят!
    да се заключат и докато не родят да не ги пускат да излязат

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар