Копейкин отново изригна с кремълска повръщня


Чувам, че Копейкин пак е показал висше циркаджийство в Народното събрание вчера и днес. Явно политическите му изяви през последните години се въртят главно около едно елементарно повтаряне на кремълски лъжи, които той знае много добре, че ще се превърнат в истини за собствения му неук и подивял от тиранолюбство и патриотарство електорат.

Гледам, че по същото време от Москва се е включила и впианчената говорителка на руското външно министерство, която заявила, че Русия щяла „да следи за престъпни посегателства над руските и съветски паметници на територията на България“, представете си. Та те явно още ни мислят за собствена задунайская губерния!!!

Няма да се учудя, ако утре Русия обяви за международно издирване областния управител на София, а българският съд я експулсира там, понеже имаме някакво си междудържавно съдебно споразумение. Най-грозното обаче е, че наши съдилища отказаха вече няколко пъти убежище на руснаци, които бягат от путинисткия режим, а български магистрати заявяваха най-нагло в решенията си, че няма доказателства, че в Руската федерация съществуват гонения срещу инакомислещите. Ще каже човек, че тия български съдии живеят в някаква паралелна Вселена, в която Русия, най сетне в своята история, се е превърнала в цивилизована и демократична държава. Всички искаме това, но едва ли то ще се случи през следващия век, защото поредния Бащица в тяхната история отново ги върна поне още толкова назад.

Ю. Александров

Коментари