Как Русия обяви ислямски джихад на Украйна (видео)

В ролята на оратора пред чеченските войници от армията на руските окупатори е Магомед Хитанаев -ислямистки богослов. От краткото видео става ясно, че джихадът е обявен, най-вече, защото украинците разрешавали гей парадите в Киев, Харкив и Одеса, а папата бил разрешил браковете между еднополови двойки. Подобни думи излезли от устата на един човечец, сякаш телепортирал се директно от Тъмните векове в човешката История, могат само да предизвикат смях у цивилизования човек.

Но лошото е, че и България е пълна с подобни хора, които наскоро носеха портрета на подобни чеченски русофили из софийските улици. Чеченци, забравили какво им е причинила Руската империя през последните 200 и повече години. Не само на тях, но и на всички народи в Кавказ. Заради това днес има чеченци, които воюват против руските нашественици в Украйна и те не обичат никак Източната империя.

Това е поредното падение на Руската държава, особено когато виждаме, кой стои до ислямския духовник отдясно във видеото. Владимир Соловьов -телевизионният клоун на Путин. Това ни показва, колко близки са помежду си православният руски консерватизъм и ислямският фундаментализъм и това, че Русия няма да се спре пред нищо, за да набира облъчени от религиозна и националистическа пропаганда лумпени, за да ги запрати срещу Украйна.

Ю. Александров





Коментари