Руският фашизъм няма друга възможност за победа, освен ядрена война



Още след официалната анексия на четирите украински области от Русия стана ясно, че тази война ще продължи още дълго. Най-малкото, защото бандата от управляващи фашисти в Кремъл си затвориха всякаква вратичка за някакъв достоен за тях изход поне във вътрешнополитически план. Днес, когато украинските Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област са вписани в конституцията на Руската федерация като нейни субекти, просто няма начин руснаците да седнат на масата за преговори, докато не окупират тези територии напълно. А това едва ли е вече възможно предвид загубите, които им нанесоха в последните четиридесет дни Въоръжените сили на Украйна.

Последното само показа, че на бойното поле руската армия не е толкова непобедима, както в продължение на десетилетия се опитваше да ни внуши путиновата пропаганда чрез показни лъскави паради и разпространение на откровени лъжи. И касапите в Кремъл най-накрая са осъзнали явно това и затова започнаха отново да обстрелват и бомбардират масово украинската гражданска инфраструктура от безопасно разстояние от акваториите на Черно и Каспийско море. И от тежки бомбардировачи, които изстрелват ракети от територията на Русия. И чрез закупени ирански дронове-камикадзе, понеже не могат да си създадат свои в доволно количество със западни чипове... Днес това им е единственият изход, за да не загубят властта си и да не изпаднат в немилост дори пред собственото си индоктринирано население.

И не, ударите срещу мирни украински граждани от страна на Русия в последните дни не са отмъщение за разрушения Кримски мост. Това е една дълго подготвяна атака още от средата на септември, когато руските генерали разбраха, че губят войната на терен.

Гледах днес някакви путинистки пропагандисти, наречени журналисти, един от които призоваваше по една руска телевизия, че масовите руски удари трябвало да се нанасят не еднократно за ден-два, а да продължат още между две и четири седмици тотално. Тогава Украйна щяла да клекнела.

Аз обаче не съм сигурен, че на руснаците им остана достатъчно „високоточно“ оръжие на склад за да поддържат тези удари толкова дълго време, като се има предвид, че в последните два дни те мятат срещу Украйна по около половин милиард долара на ден (по занижени сметки) под формата на ракети, бомби и дронове, повечето от половината от които са унищожени от украинската ПВО. Като прибавим и факта, че руските окупатори загубиха почти целия си първоначален личен състав и бронирана техника от онези, с които нахлуха на 24 февруари сякаш на парад, днешните руски милитаристи е явно, че ще изперкат накрая от безсилие. Даже вече са изперкали, защото никой не е обезоръжавал Русия толкова от времената на Втората световна война, колкото украинците...

За това си мисля, че след като Русия се опита бързо и за няколко дни да сломи украинското население с остатъците си от конвенционалните си далекобойни ракети, накрая пак ще загуби и тогава очаквам от тия уроди до към декември да пуснат в Украйна тактическа ядрена бомба. Щото няма как да се докарат като „велика“ нация. Накрая ще се окаже, че Русия ще използва ядрената си сила, защото иначе няма как да победи. Как го казваха преди време, Горна Волта с ядрени ракети...

Ако се завърна назад в близката история, японците се опитаха да нападнат САЩ през Втората световна война бързо и с концентрирани сили, защото осъзнаваха, че в една дълга война те нямат шанс пред икономическата мощ на Америка. Днес Русия се държи спрямо Украйна по същия начин, сякаш тя е по-слабата страна. Нищо, че е над три пъти по-голяма по население от Украйна и минимум десет пъти по-въоръжена.

Ю. Александров

Коментари