За българските и световни лумпени и генетичния подбор

За съжаление целият свят е пълен с лумпени, но лумпените в България са най-лумпенизираните лумпени сред световните лумпени. Те са може би върха на лумпенството, градило себе си в течение на векове и са плод на една прадълга лумпенска антиеволюция. А отгоре на всичко и са и убийствено за страната ни мнозинство, което няма да позволи Родината ни да се развива и модернизира, което и правителство да дойде на власт. Защо е така ли. Ми защото българският народ е подложен на един геноцид срещу неговите елити повторил се няколко пъти през неговата история:

- Първо. През 9 век оня Борис Покръстител изби голяма част от елита на държавата, за да наложи християнската религия. Това може би е най-малкия геноцид случил ни се досега.

- Второ. През 11-12 век голяма част от аристократите се превърнаха доброволно в ромеи, които след възстановяването на Българската държава от едни българо-власи запазиха за поколения наред про-византийската си, най-малко културна ориентация. И нищо чудно, когато сме имали дързостта да се населим в „предградията“ на столицата на Източната Римска империя. Разбира се, че потокът от култура ще прелива от тях към нас, а не от нас към тях, колкото някои патриотари да твърдят обратното.

- Трето. През 15 век почти всички люде от българската аристокрация приеха исляма, за да запазят местните си властващи позиции. Онези, които не приеха новата религия просто бяха постепенно унищожени или избягаха от страната. Така териториите населени от българи се оказаха населени главно с козари и овчари с някои минимални изключения в някои малки градчета.

- Четвърто. Когато през средата на 19 век наследниците на овчарите и дивите планинци най-сетне успяха да създадат някакъв нов и почти стабилен елит от търговци, фабриканти и ориентирани към Европа интелектуалци и България започна да се съвзема бавно от липсата на водачи, само стотина години след това беше извършен и поредния най-голям геноцид срещу българския политически и културен елит, когато страната беше окупирана от Съветска Русия и в Родината ни бяха избити почти всички хора с проевропейско и либерално мислене, а остатъците бяха натикани в миша дупка.

-Пето. След 45 години тирания българите се опитахме да върнем нещата назад, но се оказа, че нямаме достатъчно, чисто като бройка, модерен и морален елит, който да извърши промяната и да ни вкара отново в Европа. Дори напротив, количественото преобладаване на лумпенизирано население, в условията на свобода, успя да превърне селяндурщината и байганювщината като един вид еталон и пример за подражание, както бе и по времето на татовия режим. И понеже, нито родителите, нито учителите, нито държавата бяха подготвени за тази свобода, затова и берем плодовете на днешния геноцид, който за първи път в историята ни не е предизвикан от чужда сила, а само от самите нас. Самоубийствения геноцид, който носи прастарата непоносимост на българския народ, към нещастните остатъци от неговия затрит поради различни причини проевропейски елит.

Но какво очаквате от народ, който няколко пъти в историята си е губил своя елит по различни причини. Имаше изследвания с плъхове през последните години, които показваха, че целенасоченото изтребване на най-интелигентните от тях в продължение на няколко десетки поколения води до ужасна дегенерация за останалите. Чисто генетично.

Та така и с нас... Няма какво да се дуем толкова. Всички носим гените на нашите прадеди козари, овчари, земеделци и в съзнанието на всеки от нас, нейде дълбоко заровено, стоят опинците на нашите прадеди. Друг въпрос е да не се възхищаваме на тях, а да продължим напред, мамка му... Както целият цивилизован свят го направи още поколения преди ние, българите, да се осъзнаем като нация.

Ю. Александров

Коментари

Публикуване на коментар