Няколко приятни и неприятни извода от последните два месеца

1. Блюдолизците се превърнаха в супер хард блюдолизци и вече са готови чинно да мълчат и кимат не само, когато са насаме с министър-председателя, но и пред публичните словесни негови изстъпления.

2. „Отборът на народа“ е на път да се превърне в отбора на Пеевски, а преди това беше отборът на Божков, отборът на Батков, отборът на ВИС. И въобще „Левски“ отдавна умря! Както и достойните българи.

3. Дисциплината не е за всеки.

4. Всеки не е за дисциплината.

5. Ако изплашите населението с опасност от „бацили“, то може да прави, каквото му наредите.

6. Ако, като управляващи, изплашите населението, с опасност от загуба на правата му, едва ли повече от 9-10 000 души в тая страна ще ви обърнат внимание, не повече от 500 ще се опитат да протестират и дори няма да има един, който да ви взриви.

7. Ако не изплашите населението достатъчно, то ще ви възприема просто като реликтово излъчване, защото отдавна му е писнало да слуша едни и същи неща, които дори не разбира...

8. Оказа се, че медиците във военна униформа са ужасно раними и нежни хора, а таксиджийките с микрофон в ръка са едни нападателни и нагли змеици.

9. Способни сме да изкараме с една еднократна маска два месеца, само да не платим някой лев повече.

10. Управляващите със сигурност все повече имитират дясна политика в икономически план в настоящата криза, каквато извършват и все повече европейски страни. Точните примери са предмет на минимум цяла статия...

11. Ромите живеят в друга страна, но със сигурност не в България.

12. Българите живеят в друга страна, но не и европейска...

Юрий Александров

Коментари