Как вековният геноцид над българския елит доведе до ментални изменения сред населението


- 866 г. -княз Борис I избива безмилостно 52-ма боили и техните семейства, понеже не искали да приемат Христа за техен бог, съкращавайки една голяма част от местния елит.

- След падането на Първата българска държава под източното римско господство, огромна част от местните феодали възприемат гръцкия език, отдалечавайки се така езиково от собствените си селяни.

- През 1185 г. Едни кумано-влашки наследници, разгневени на Византия, че тя не желае да потвърди статута им на едри феодали, възстановяват България, без да срещнат голяма подкрепа от остатъците от оригиналния български елит.

- Когато османлиите накрая окупират България, мнозинството от българските боляри приемат Исляма, за да запазят своите си имения и власт. След това българският народ вече окончателно се състои главно от овчари, козари и планинско население, където Цивилизацията огрява много трудно и със зор. В това време започва Ренесансът на Запад.

- 1876 -Избухва Априлското въстание, и докато само около 2-3 хиляди българи скачат срещу османския владетел, то е подкрепено от една стряскащо нищожна част от българския „елит“, и той също наследник на козарите от 16 век, но позабогатял някак покрай широката империя. Убити и заточени са много българи, които искат Свобода и независимост.

- След влизането на войските на Съветска Русия в България през 1944 г. почти целият елит е изпозастрелян, изклан, а остатъците натикани в лагери и затвори, за да останат накрая козарите на власт.

- 1990-та. Първите свободни избори, в които Народът показва категорично, до къде се простира неговото чувство за Свобода. Наследниците на козарите и овчарите печелят.

- 1991- 1997 г. Останките от елита се бунтуват, но козарите отново вземат превес накрая, под формата на мутри, осоциалени комунисти и чисти селски пръчки.

- 1997-2001 г. Елитът печели, но се саморазрушава от навлезлите козари сред него.

-Днешни времена. Наследниците на козарите са превзели всички постове в Държавата, налагайки измисления си козарски морал, а нищожния елит създава т.нар. "Градска десница". Ужасени, потомците на козарите основават тъй наречената "Селска десница" -иначе казано ГЕРБ... и естествено печелят няколко пъти поред.

2019 г. – като следствие на социални и чисто генетични натрупвания в продължение на векове българските ученици са на последно място по функционална грамотност в Европа. България е и на последните места по икономическо, политическо и чисто морално развитие на Стария континент. Нищо, че е първата носеща още името си от вече хиляди години.

Тъй Историята ни говори...

Юрий Александров

Коментари