Как Фейсбук се опитва да възпитава идиоти (18+)


За една седмица вече три мои публикации се оказаха неспособни да покрият т. нар. „Стандарти на общността“ на Фейсбук. Преди няколко дни пуснах видео, как в Сирия руски военни от „Вагнер“ измъчват сириец, млатейки го с чук, а после отрязват главата и ръцете му и накрая провисват обезобразения му труп и го палят. Разбира се съвестно бях обяснил към описанието, че съдържанието е за пълнолетни и не за хора със слаби нерви. За този бан Фейсбук ми обясни, че клиповете ми можели да накарат някои потребители да се почувстват застрашени и неуютно в тая социална мрежа?! Сега пък получавам нови известия, че още две мои публикации отпреди месец не отговаряли на тия Стандарти, защото показвали малтретиране на малолетни. А те показваха, как един пиян руски учител в дълбоката провинция на Русия биеше учениците си, а те стояха мирни в ступор.

Трите клипа просто илюстрираха истината за един объркан народ, обременен от столетия отрицателни наслагвания, които никак не са допринесли за неговите така прокламирани от режима на Путин „Православни устои“. Нито пък за елементарно уважение към индивида.

Но тук говоря за „Стандартите на общността“ на Фейсбук, които дори вече са доста по-опасни от един специален вид дегенерирали руснаци, вършещи неприятни неща, навярно подтикнати от „широката им славянска душа“. И когато някои човек някак иска да покаже тия неща, а не само да напише за тях, Фейсбук го цензурира.

Въобще от година на година тази социална мрежа става все по-зле, опитвайки се да налага едни отвратителни принципи, които са не само непонятни за търсещите истината нейни потребители, но са и един вид израз на все по-ескалиращата експанзия в световен план на настъпващото нео левичарство. Според нея (и според левичарството) ние трябва да живеем в един розов свят, където да си показваме само сладки котенца и кученца и някой ден да се превърнем наистина в пълни идиоти, забравяйки реалния свят, в който живеем.

Но дерзайте, Фейсбук ви дава много...








Юрий Александров
https://gledam.blogspot.com/


Коментари

  1. Сега ли го разбирате това, че фейсбук си е чист тоталитарен сайт? Който под приказките от сорта на свобода на словото, я отнема раздавайки модераторските права в сайта на доказаните диктаторски режими за трият и преследват критиците си, давайки свободна изява на привържениците им, да обиждат и заплашват, цинично подигравайки ви се че с нищо не им нарушавали стандартите на общността им. Ами това им е целта на тази шпионска платформа фейсбук, да накара хората да забравят жестокостите им, и така както са се отпуснали хората потънали в някакво блаженство, да им ги повторят в още по озлобен и ожесточен масов вариант. Всеки който се уважава е напуснал фейсбук, спирайки да им подава информация за себе си, за да могат да я продават на трети страни, да заливат потребителите си със супер досадни реклами, печелейки на техен гръб, и за благодарност да ги цензурират опитат ли се хората да си изкажат свободно правото си на мнение. Свиквайте им с номерата на новите стари тоталитарни извори на митове и легенди.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар