Подкрепяме Иван Гешев за главен прокурор – писмо от един трудов колектив


От името на всички трудещи се в земеделски консорциум „Евросубсидко“ и лично от свое име искам да изкажа пълната си и категорична подкрепа за кандидата за главен прокурор на Република България г-н Иван Гешев. Такива хора трябват на майка България! С горещо сърце и хладен ум. Професионалисти, които да бъдат светъл лъч за другите и самите те да излъчват неотразима светлина. Всеки интелигентен българин знае, че г-н Гешев е пътеводна светлина за всички работници в Органите на Властта, но от него треперят и всички народни врагове, опозиционери и гешефтари. За това неговото назначаване на такъв отговорен пост ще е още едно доказателство за мъдрата, отговорна и последователна политика на Партията и лично на председателя на Министерски съвет на Република България г-н Бойко Борисов.

Нещо повече! Необходимо е здравите сили в прокуратурата да бъдат укрепени, за да могат такива верни народни синове, такива родолюбци, като г-н Гешев, да работят необезпокоявани от някакви мухлясали демократични отживелици, като съд и адвокатура. Затова нашият сплотен колектив предлага всички съдилища и адвокатури в България да бъдат немедлено закрити, а работата им да бъде поета от прокуратурата по места. Така ще бъде създадена една нова идеална организация на прокуроропроизводство, представляваща най-висша форма на раздаване на справедливост във все по-цъфтящата България, а на народа ще му олекне от милиардите левове харчени за заплати на съдии и адвокати.

Тази прокурорска реформа ще постави началото на един гениален завършен процес, който съществува и е съществувал в малко избрани от Господа държави: Прокурорите ще обвиняват престъпниците, ще ги разследват и после мъдро ще ги осъждат. Нещо повече, като едни благи бащи, те дори ще ги защитават, вместо адвокати, и ако се налага, ще ги оправдават. Но само, когато се налага.

Задължително ще бъде прокурорите да ходят винаги въоръжени като минимум с пистолет на колана, за да създават респект у все още нереспектираните вражески елементи от жълтите павета, а когато се налага и да го използват. Добре ще е, да бъде въведена и длъжност „главен общински прокурор“ във всяка българска община, който от своя страна ще докладва лично на г-н Гешев за постигнатите успехи, който пък ще докладва лично на г-н Борисов. Така в новата прокурорска система ще съществува една стройна и подредена йерархия, а не както при настоящата магистратска слободия, където всеки съдия си прави, каквото си поиска и отсъжда, без да се съобразява с партийната линия. Ще има дисциплина! А всички знаем, че дисциплината е майка на Стабилността, както не един път е заявявал любимият ни ръководител г-н Бойко Борисов!

Евромил Ченгесаров
и 152 ратаи от
земеделски консорциум
„Евросубсидко“ 

Коментари