Как глобалистите потъпкваха традициите през цялата човешка история

Археолози събраха стари надписи, описващи древен заговор на соросоиди, глобалисти и илюминати


200 000 г. пр. Хр, Източна Африка

Две луни, три луни не знае. Някой идва, свети пръчка. У у у!!! Лошо лошо! Светлина гора гръм небе също. Лошо... Светлина малка топли. Дума „огън“ някой хора тъп. Огън защо защо?! Не не! Огън пещера вътре. Дърва пръчки. Огън голям, огън свети слънце… Всички плаши.

После огън малък, грее ... Ооооо, гуд... вундеба!

Ааааа! Ръце мехури! Ох ох ох ох!!!



Първи казва един пази храни огън. Нощ пази обаче спи. Огън скача наметало. После скача слама, скача кожи, скача спим, огън яде, огън боли, огън хора не живее. Хора бяга, хора ох. Хора кожи няма, слама няма, храна няма. Пепел има, прах има, нищо има. Стоим стоим стоим пещера отвън огън няма. Няма ядем, няма завива, няма живее, няма нищо. Деца плаче, жени плаче, мъже плаче, джендър плаче.

Зло огън, лош огън. Тъпи хора огън пак Пещера. Топли казва, свети казва. У-у-у!!! Доле доле доле!!! Не не не! Студено -има кожи, тъмно -чака слънце. Слънце Добро, огън Зло. Хора знае, хора умни.

Луд луд Някой. Огън Зло, огън човек страда, огън човек прави не мърда, прави човек не живее! Татко няма огън, татко на татко няма огън, татко на татко на татко няма огън. Татко на татко на татко на… Бе татко умен няма огън. Хора има завивки, има слънце. Знае огън Зло. Татко на татко говори мене аз спя. Казва огън хора не живеят, друго племе живее. Дали Някой храна, кожи, дали жени.

Не живее, не живее носи огън. Прави него не мърда! Татко на татко знае, Някой не знае... Доле, доле! Не на огън, не на огън! Огън вън!!! Хора вътре!

7000 г. пр. Хр, Югозападни подстъпи на Иранските планини

Някои хора от нашето племе казват, че било време да напуснем родната си Пещера! Някъде надолу сме щели да тръгнем, из равнините. Там сме щели да живеем сред тревите.

Та тия хора не знаят ли, че там, в равнината, е пълно с опасни и големи зверове?! Всичко там е равно и всеки може да те види от края на виждащото се. Няма къде човек да се скрие из тия плоски земи! Няма!

В някакви нови пещери сме щели да живеем там. Дори не били истински пещери, казват! Колиби ги наричали тамошните. Други пък им казвали къщи.

И тия къщи, тия дребни подобия на великата Пещера, сътворена от боговете за да живеем в Нея, сме щели да си ги правим сами?! От дърво, камъни, листа, кожи, кал и каквото дойде?! Съседното племе вече било направило така.

Оооо! Всички знаем ония от съседното племе, какви са смрадливи мръсници. Само гледат другите от равнините, какво правят, и те повтарят след тях. Но нееее… ние щели сме да правим като тях! И като ония детеубийци отвъд хребета. На богове сме щели да се правим и да строим къщи. Не мога да разбера, защо някои хора от нашите искат да правят подобни диващини!? Защо копират от другите, защо!?

Не виждат ли, че Пещерата е незаменима? От студа и от жегите ни пази. От дъждове и бури ни спасява. От големите зверове ни скрива. Нима има дом по-хубав от Пещерата?! А? Кажете, има ли? Уютен, голям, за всички ни има място. Защо ни е да правим нови неща, различни от това, което са правели славните ни деди?! Защо ни е да се отдалечаваме от техния Път!? А дедите ни са били мъдри, всеки ще ви го каже!

Тия нови къщи не могат да се сравняват с Пещерата никак. Казват, че капели, когато вали, а през зимата през стените им веел студен вятър. Лятото пък се нагрявали повече и от пясъка. Освен това, само малка искра от огнището можела да ги подпали и те изгаряли за миг. Защо ни е тогава да се бъхтим нахалост, за да направим нещо калпаво, като си имаме идеална Пещера наготово? Стабилна, непоклатима, достойна за наш Дом!

Въобще има нещо подозрително в цялата тая шумотевица. Като че ли онези от съседното племе искат да ни вземат хубавата Пещера. Затова искат да се откажем от Свещения Завет на нашите деди! И само се правят, че ще идат да живеят в някакви колиби.... Така де, да не са луди!

Но ние няма да оставим Пещерата! Никога! Ще си живеем там завинаги, както са живели нашите предци! Вън предателите от Пещерата! Вън!!!

5000 г. пр. Хр, бреговете на река Йордан

Тия съседи от съседната колиба, през миналия топъл сезон почнаха да ровичкат земята с някакви пръчки и да поставят в нея едни дребни зърна, вместо да ги изядат. След 4-5 луни израснаха някакви малки ошмуглени стръкове и сега те ги берат с радост сякаш ще преядат. После обират зърната по тях, стриват ги с някакви камъни, които дялкаха цяла година, после забъркват стритото с вода, после го печат на огъня... Много дълго и затриващо ума на човека нещо. След толкова много бъхтене, накрая го ядат. Опитах го – отвратително е на вкус. Хляб го наричат. Казах им аз още тогава, че прекалено много работят, за да се нахранят, ама те не слушат. Продължиха с упоритостта си. Даже от прекалено ядене на хляб, зъбите им опадаха... Боговете ги наказаха.

Та горите и поляните наоколо са пълни с хубави растения и трябва само жените да пообиколят наоколо, че да се завърнат у дома с пълни кошници с плодове и корени. Пък и из равнините пасат стада от всякакви животни, които стават повече за ядене, отколкото отвратителното им зърно. Ние, ловците, ходим през няколко дни натам и после се връщаме при племето натоварени с превъзходно и вкусно месо. А всеки знае, че това е единствения достоен начин за всеки мъж, за да живее и изкарва прехраната си! А не като ръчка земята по цял ден до припадък барабар с жените и после да чака безкрайно време, за да получи малко безвкусна прегорена храна. Нищожества! Нещо сбъркано има в цялата тая работа, ще знаете, но аз знам, че здравият разум накрая ще вземе връх! Е понякога нямаме месо и корени за всички, но винаги можем да спрем да храним дъртите, че да има за нас, както обикновено.

И всичко щеше да си остане, както винаги е било, ако вождът не нареди вчера всички да почваме да правим, като съседите ми. Щяло да има по цяла година храна, а не понякога да гладуваме и да гризем корите на дърветата. Дрън, дрън. Всички тия около Вожда искат да захвърлим свещените племенни традиции и да започнем да се превиваме от работа, чоплейки земята, като някои червеи и жени. Гнус! Смърт!

15 век, Европа

- Бе, Лудвиг, ти чу ли за онзи Гутенберг? Чу ли за това дяволско изчадие, за този човекомразец? Отливал букви от олово и разни примеси, вместо да ги изписва с ръка и ги редял на някакви повърхности, кучият син, като някакъв прост занаятчия! После ги мажел с мастило, представи си, и отпечатвал върху хартия разни текстове с неподозирана бързина. Първо отпечатал Светата Библия. Светата Библия, представи си!!!

- А, чух вече за този демон, Ханс. Боже опази! Видях вече едно негово грозно „творение“. Та това си е чисто светотатство! Как се е осмелил този глупак, да осквернява така Словото Божие с тези грозни и скучни букви!? Та мастилото е създадено, за да може да се нанася единствено с умелата ръка на истинския творец. Как въобще са му позволили да върши скверните си дела на тоя!? Всеки просветен човек знае, че Библията, а и въобще всяка богоугодна книга, трябва да бъде изписвана ръчно с вдъхновение свише–така както са правели стотици години подред нашите предци и нашите учители. Та ние с теб, изписвайки буква по буква в манастира, правим изкуство, а той го опошлява подобно на някой прост и кух бюргер...

- Да, и освен това прави достъпни тия книги за куп идиоти, които си нямат и понятие, за какво иде реч в тях. Превръща вида на книгите от произведение на изкуството в тържество на масовата простащина. Пълен кич и триумф на посредствеността. Най-лошото е, че са се пръкнали на още няколко места подобни печатници, бълващи отблъскващите си грозни произведения. Накъде е тръгнал света, Боже, накъде?! Като знам, какви златни времена бяха...

- Аз мисля, че е крайно време някой да го изгори на клада тоя вероотстъпник и подлец. Разваля хубавите книги и така скверни името Божие и хули имената на нашите деди! Дошъл е да разруши старите ни традиции ни с дяволското си изобретение. Смърт, смърт и огън за такива, като него. Огън! Огън!

Началото на 19 век, Англия

Но, как си позволява тоя собственик да си вкарва в тъкачницата, каквото си поиска!? Някакви нови станове е изпонасложил на местата на старите. Казват, че те тъчели сами и то с бързина, която никой човек не може да достигне. Механични станове им викали на тези дяволски изобретения и заради тях ни уволниха почти всичките.

Сега ние, обикновените хора, няма къде да работим, за да храним децата си. Нима си мисли тоя собственик, че може да прави, каквото си поиска във фабриката. Та той е длъжен да ни дава работа и да ни плаща за труда ни. Къде да идем сега?!

Ще счупим всичко, за да разберат един път завинаги, че трябва да ни питат, преди да правят промени. Механичните станове са Зло, което убива хората и заговор на собствениците. Счупете ги, счупете ги! Искаме си добрите стари ръчни станове. Искаме работа! Чупи, чупи! Долу собствениците! Смърт на богатите!

Началото на 20 век, САЩ

Вижте ги тия безсрамници. Къде си мислят, че са тръгнали така по улиците с тия плакати. Какво, какво пише на тях? Хаха… Искали да гласуват! Хахаха… Да гласуват, представете си! Бе тия жени, за какви се мислят? Нямат ли тия суфражетки мъже да ги отупат едно хубаво вкъщи и да им изкарат от главата тия шантави мисли. Как може една глупава жена да гласува? Вижте, вижте, какво пише на оня плакат отзад. Искали равни права с мъжете! Работа, равни заплати… Боже! Това вече е пълна наглост. Представяте ли си какъв хаос ще настане, ако жените се изравнят с мъжете?! Анархия, слободия, апокалипсис.

Как въобще им позволяват да митингуват по улиците. Няма ли полиция, да ги разкара от там? Няма ли власт да ги набута в затвора, където им е мястото на тия паднали жени? Вместо, както всяка почтена жена, да си стоят вкъщи и да си гледат децата и домакинството, те ми тръгнали политика да правят, права да искат. Всички знаят, че политиката е работа на мъжете. Утре и сенатори ще поискат да станат, конгресмени, губернатори, президенти. О времена, о нрави!

Тия безбожнички искат да разрушат традиционното семейство, да унищожат вярата ни, да потъпкат всичко свято, на което са ни учили бащите ни. Нима и апостол Павел не е казал, че жените трябва да бъдат „разбрани, целомъдрени, да се грижат за своя дом, да са благи, подчинени на мъжете си, за да не се хули Божието учение“!? А те правят точно това, хулят Божието слово със скверните си искания. В затвора, в затвора!

21 век, България, митинг на…

Не на НАТО, доле ЕС! Да живее Русия! Да живее Сталин! Доле глобализма! Искаме си традициите! Искаме си социализма! Да живее Путин! Смърт на соросоидите! Смърт на джендърите! Не щеме демокрация, не щеме глобализация. Да живее Русия!!! Искаме си Тодор Живков… кемтрейлс ХААРП 9 септември предатели смърт изменници заговор православие …славие вие беее ооо уууу не не не долу долу долу иска … иска Пещера иска яде иска пие иска салата иска джиджи биджи иска банан…


С любезното съдействие на „Илюминати за пълна глобализация“, „Фондация за кемтрейлс профилактика на лумпонаселени територии“ и Организация на чудовищата и злодеите (ОЧЗ).

Юрий Александров
https://gledam.blogspot.bg/

Коментари