Запази достойнството си, наречи волен простак

Поредният буен пристъп на Волен Сидеров в самолета за Варна и после на варненското летище едва ли учуди повечето от българите след редовните хулигански прояви на народния избранник по света и у нас в последните години, когато той, националистът, успя методично да изгради един антиимидж на България, какъвто и нашите мургави сънародници по „Шанз елизе“ не успяха да създадат. Крайно време е обаче, всички ние, гражданите на България, да му покажем, че неговите действия са недопустими за нас, избирателите.


Димитър Бахнев отсрами българите, като нарече Волен „простак“, след като депутатът се гаври в самола с една френска дипломатка, която просто беше протестирала против шума вдиган от депутатите на „Атака“. За това Димитър си навлече юмруците и ритниците на Волен и компания.
Нека изпратим писмо с единствената дума „ПРОСТАК“ на имейла на депутата Волен Сидеров, с което да покажем, че вече не можем да търпим майнмунджулуците му и да потвърдим казаното от Димитър Бахнев.

Ето мейла на буйният депутат обявен в сайта на Народното събрание, на когото вече аз пратих писмото със съдържателната дума:

volen.siderov@parliament.bg

Коментари