Разкриха бъдещето и донесоха снимки на Бойко Борисов от там

Един човек успя да премине времевата бариера, да се добере до показаните тук снимки от близкото бъдеще и да ги сподели с нас.

В това бъдеще време ББ вече е толкова известен и популярен из света, че дори е обявен от югоизточните ни съседи за втори Ататюрк.Децата в латиноамериканските училища пък с трепет приготвят портрета му за поставяне на видно място в класните си стаи.Папа Бенедикт е разпоредил светлия Му лик да бъде изрисуван на купола на базиликата „Св.Петър” в Рим, заради арестуването на всички свещеници-педофили и високия му принос за Църквата.


В Ню Йорк неговият образ може да бъде зърнат по всяка улица и авеню. Най-търсеното рекламно лице на века според "Ню Йорк Таймс".


Дори Федералният резерв е пуснал в обръщение нова емисия долари, отказвайки се от баналните образи на морално остарелите президенти.


На преоценка са подложени и редица исторически заблуди.


Разбира се, той влиза и в детските филми и комикси, като истинския Супермен, пример за подражание от всички подрастващи...


и раздаващ всяка Коледа подаръци на послушните момиченца и момченца.Дори кучетата го предпочитат за стопанин, защото знаят, че той е справедлив и великодушен.Бившите негови врагове са видени да танцуват за пари в известни нощни клубове в софийския квартал Факултето.

Но това -в близкото бъдеще. Сега за сега можете да го зърнете единствено по местните телевизии. Когато и да включите, все ще е там.

Юрий Александров
http://gledam.blogspot.bg/

Коментари