За мен


Предполагам, че тук трябва да напиша нещо като автобиография, с учебен и професионален път по години и семейно положение, но няма да го направя, защото не кандидатствам за работа. Пък и си мисля, че светогледът и постъпките правят човека такъв, какъвто е, а не образованието и професията му. Особено, ако вземете предвид, че днес повечето хора не работят това, за което са мечтали като малки, а онова, на което са попаднали или са имали шанса да се „уредят“. И това не ги прави никак щастливи. Друг въпрос е, че някои въобще и не са мечтали да работят нещо. Може би заради това останах цял живот лаик. Единствената професия, която имам и мога да докажа с документ е „стругар“, придобита по независещи от мен обстоятелства.

Сигурно трябва да напиша нещо и за концепцията ми за този сайт, но и това няма да направя, защото нямам такава. Пиша, за неща които ме гневят, усмихват или възхищават и то само, когато пословичният ми мързел ми позволява да го правя. Настоящият сайт е един вид продължение на първият ми блог -  http://mamkamu.blog.bg/. Длъжен съм да добавя и че сайтът не се издържа от никого освен от самия мен и рекламите.

Но стига толкоз. Написаното тук, говори повече за мен, отколкото някакъв специален автобиографичен текст. Приятно четене :)


Коментари